Polityka Prywatności

POLITYKA PRYWATNOŚCI

  1. Sklep internetowy działa zgodnie z przepisami ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 roku o ochronie danych osobowych (t. jedn. Dz.U. z 2002 r., nr 101, poz. 926 ze zm.) oraz ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz.U. nr 144, poz. 1204 ze zm.).
  2. Administrator uprawniony jest do ujawnienia danych osobowych wyłącznie podmiotom upoważnionym na podstawie właściwych przepisów prawa.
  3. Właściciel sklepu zobowiązuje się do ochrony przekazywanych przez Użytkowników danych osobowych przed utratą, zniszczeniem, ujawnieniem, dostępem osób niepowołanych lub niewłaściwym ich wykorzystaniem.
  4. Administrator danych osobowych przetwarza je wyłącznie w celu realizacji umów zawieranych za pośrednictwem sklepu internetowego.
  5. Użytkownik podaje swoje dane osobowe potrzebne do rejestracji dobrowolnie.
  6. Użytkownik ma prawo wglądu oraz modyfikacji swoich danych osobowych w każdym czasie, jak również żądania ich usunięcia z bazy danych. W celu realizacji tych uprawnień. Użytkownik może skontaktować się ze Administratorem sklepu wysyłając e-mail na adres: sklep@roooolki.pl lub listownie na adres Sprzedawcy: PRO-FIT s.c., ul. Gliwicka 4, 59-220 Legnica.
  7. Użytkownik może wyrazić zgodę dla Administratora na przekazanie danych Użytkownika tj. podanego przez Użytkownika adresu e-mail do Ceneo Sp. z o. o. z siedzibą w Poznaniu (60-166), ul. Grunwaldzka 182, wpisaną do rejestru przedsiębiorców prowadzonego przez Sąd Rejonowy Poznań - Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, VIII Wydział Gospodarczy KRS, pod numerem KRS: 0000493884, NIP: 7792420393, REGON: 302655470 oraz przetwarzania przez sklep oraz Ceneo Sp. z o.o. danych osobowych Użytkownika w celu wypełnienia ankiety z opinią o dokonanej transakcji w sklepie zgodnie z przepisami ustawy o ochronie danych osobowych z dnia29.08.1997 r. (tekst jednolity: Dz. U. z 2002r Nr 101, poz. 926 ze zm.). Administrator zapewnia środki techniczne na stronie internetowej Roooolki.pl, tak aby wyrażenie zgody przez Użytkownika, o której mowa powyżej było wyraźne i uprzednie.
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixel